تاریخ انتشار: پنجشنبه, ۰۸ بهمن ۱۳۸۸
چاپ نسخه چاپی
کد خبر: 3952
نامه الکترونیک ارسال به دوستان
یادداشت رضا کیانیان برای فیلم «صد سال به این سال‌ها»

سینمای ما

نوع و شکل کار من این گونه است که در ابتدا باید نقشم را دوست داشته باشم. این نقش هم که در فیلم «صد سال به این سال‌ها» پذیرفتم، نقش جالبی بود. از سوی دیگر من بسیار دوست دارم که نقشی را بازی کنم که تا کنون مشابه آن را در کار‌های دیگرم بازی نکرده باشم. این شخصیت هم یک‌سری مؤلفه‌ها داشت که برایم بسیار جالب بود.

البته پیش از این هم بارها قرار شده بود که در چند فیلم پیشین سامان مقدم حضور داشته باشم که متأسفانه این شرایط میسر نشد. تا این که در این فیلم این اتفاق پیش آمد و من هم از آن استقبال کردم.

البته نقش من در فیلم سامان مقدم نقش کوچکی نبود. در واقع محوری‌ترین نقش این فیلم شخصیت زن داستان است که خانم معتمد آریا آن را بازی می‌کنند. و نقش او در ارتباط با دو مرد است که نقش این دو مرد را آقای پرستویی و من بازی می‌کنیم. اما در باره این که کدام یک از ما این دو نقش را بازی کنیم، صحبت‌های فراوانی شد و در نهایت کارگردان تصمیم گرفت. و اتفاقاً نقشی که به من پیشنهاد کرد، همان نقشی بود که خودم هم از آن خوشم می‌آمد.

نقش آقای پرستویی دو دوره سنی دارد که در قبل و بعد از انقلاب می‌گذرد و نقش من سه دوره سنی دارد. ولی نقش من در پیش از انقلاب می‌آید و وقایع داستان برای من در همان دوران به پایان می‌رسد. به رحال سامان مقدم یک‌سری از مؤلفه‌های خودش را دارد. اما تفاوت این فیلم در مقایسه با دیگر فیلم‌های او به این نکته باز می‌گردد که در فیلم «صد سال به این سال‌ها» داستان یک فضای تاریخی دارد. و من مطمئن هستم که فیلم گرم و تأثیرگذاری خواهد شد.

اين مطلب را به اشتراک بگذاريد

نوشتن نظر

0100515243.jpg

کتاب "60 نکته ضد پیری" نوشته ناتالی شاسرویو- بَنِس با ترجمه گلی‌ نژادی از سوی نشر ثالث با شمارگان 1650 نسخه و در 148 صفحه منتشر شد.

01518024.jpg

کتاب "سر دلبران؛ درباره ادبیات و هنر دینی (3)" به کوشش حسین حداد از سوی انتشارات سوره مهر منتشر شده است.

كليه حقوق این وب سایت برای عصر فردا محفوظ است، استفاده از مطالب با ذكر منبع بلامانع است.

عصر فردا به هیچ سازمان و گروهی وابسته نیست.

Free counter and web stats